Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Οι εκπαιδευτικοί θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο απέναντι στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Κυριακή, οι φοιτητικοί σύλλογοι ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιηθεί νέο, μεγάλο συλλαλητήριο την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια, στο οποίο καλούν φοιτητές, μαθητές και εργαζόμενους στα πανεπιστήμια να συμμετάσχουν.

Η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) απευθύνει κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και την ίδρυση Ιδιωτικών Πανεπιστημίων, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και ώρα 12 το μεσημέρι, στα Προπύλαια.

Ακόμα, για να καταφέρουν οι εκπαιδευτικοί να συμμετάσχουν, η ΟΛΜΕ προκήρυξε στάση εργασίας την ίδια ημέρα, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Ανακοίνωση 

Πιο αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση, της ΟΛΜΕ έχει ως εξής:

«Εκφράζει εκ νέου την αντίθεσή του τόσο στα ιδιωτικά πανεπιστήμια όσο και στο νομοσχέδιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και καλεί όλες και όλους να συμμετέχουν μαζικά στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 18/1 (ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για την ΕΕΚ) στις 12.00 στο Προπύλαια».

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των συναδέλφων κηρύσσουμε τρίωρη στάση εργασίας 11-2μμ».   

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις