Breaking news

Χιόνια στην Πάρνηθα
A

Ένα αδιανόητο περιστατικό λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή στη χιονισμένη Πάρνηθα, όπου τρία άτομα που έχουν εγκλωβιστεί στο βουνό αρνούνται την βοήθεια των διασωστών και ζητούν να σηκωθούν εναέρια μέσα. Τα τρία άτομα παραμένουν από χτες το βράδυ εγκλωβισμένα στο χιόνι, ενώ μόλις πριν από μερικές ώρες κατόρθωσε να τα τα προσεγγίσει το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Το αυτοκίνητο με τα τρία άτομα που παραμένουν εγκλωβισμένα δεν είναι το μόνο που κλήθηκε να βοηθήσει η ΕΜΑΚ και η Πυροσβεστική. Χτες το βράδυ ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 15 οχήματα εγκλωβίστηκαν στη χιονισμένη Πάρνηθα. Μέχρι στιγμής έχουν απεγκλωβιστεί όλοι, εκτός από τα τρία άτομα που αρνούνται να κατέβουν το βουνό με τα πόδια. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πυροσβεστική, τα τρία άτομα, δεν δέχθηκαν να κατέβουν με τα πόδια, συνοδεία των ανδρών της ΕΜΑΚ. Μάλιστα, έχει γίνει αίτημα από την πυροσβεστική, για να συμβάλλουν εναέρια μέσα, αλλά ακόμα δεν έχει δοθεί άδεια να πετάξει ελικόπτερο, αφού δεν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ, παραμένουν στο σημείο, όπου οι τρεις αρνούνται να κατέβουν από το βουνό με τα πόδια.  

Νωρίτερα απεγκλωβίστηκαν με επιτυχία δύο άτομα που είχαν παγιδευτεί από τα χιόνια σε δρόμο στη Φυλή.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις