Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απείλησε καθηγητή ιδιωτικού σχολείου επειδή έβαλε χαμηλό βαθμό στο παιδί του... Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού αυτού, ο εν λόγω βουλευτής είπε φράσεις όπως: «Θα σε τελειώσω, θα δεις τι θα πάθεις, θα σε καταγγείλω στο υπουργείο Παιδείας».

Το παραπάνω, αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, κατά την ενημέρωση από τους εκπαιδευτικούς σε γονείς μαθητών σε γνωστό ιδιωτικό σχολείο των βορείων προαστίων.

Την ώρα που η εκδήλωση βρισκόταν σε εξέλιξη, ένας από τους γονείς πλησίασε καθηγητή και άρχισε να τον απειλεί υψώνοντας πολύ το τόνο της φωνής του και κάνοντας χειρονομίες. 

Την έκρηξη του βουλευτή προκάλεσε ο χαμηλός βαθμός του παιδιού του. Επίσης, όπως άκουσαν εκατοντάδες άνθρωποι, χρησιμοποιήθηκαν από τον ίδιο φράσεις όπως «θα σε τελειώσω, θα δεις τι θα πάθεις, θα σε καταγγείλω στο υπουργείο Παιδείας», σύμφωνα με πληροφορίες του news24/7.

Ο καθηγητής, μαθηματικός στην ειδικότητά του, έμεινε, όπως αναφέρουν οι σχετικές καταγγελίες, εμβρόντητος. Υπέστη τον απόλυτο αιφνιδιασμό χωρίς πάντως να αντιδράσει διατηρώντας την ψυχραιμία του.

Για το ζήτημα ο σύλλογος διδασκόντων απέστειλε επιστολές τόσο στο διοικητικό συμβούλιο του σχολείου όσο και στον σύλλογο γονέων με το οποίο γνωστοποίησε επισήμως το περιστατικό. Το ερώτημα είναι το εξής: Πώς είναι δυνατόν εν ενεργεία βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου να προχωρά σε τέτοια επίθεση, δημοσίως, μπροστά σε εκατοντάδες ζευγάρια μάτια; Ποιος, άραγε, του δίνει τέτοιο δικαίωμα;

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις