Breaking news

τουριστικά λεωφορεία
A

Στους δρόμους βγαίνουν σήμερα, μετά τους αγρότες, οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων, οι οποίοι διεκδικούν από την κυβέρνηση μόνιμη εξίσωση των τελών κυκλοφορίας με τους υπόλοιπους συγκοινωνιακούς φορείς.

Οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων θα προχωρήσουν σε συμβολικές κινητοποιήσεις σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Σύμφωνα με πηγές του κλάδου, εφόσον δεν βρεθεί λύση οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων είναι πιθανό να προχωρήσουν και σε αποκλεισμό δρόμων, καθώς και σε καταγγελία στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για αθέμιτο ανταγωνισμό σε σχέση με τους υπόλοιπους συγκοινωνιακούς φορείς.

Στην Αθήνα, οι ιδιοκτήτες περίπου 200 οχημάτων, έχουν δώσει «ραντεβού» στη Λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Athens Marriott Hotel.

Στη Θεσσαλονίκη, θα υπάρξουν συγκεντρώσεις τουριστικών λεωφορείων σε δύο σημεία της πόλης, ανατολικά και δυτικά. Ανατολικά, θα συγκεντρωθούν επί της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή, στο ύψος του Γενικού Νοσοκομείου «Ιπποκράτειο» με κατεύθυνση προς Χαλκιδική και δυτικά στο εμπορικό κέντρο «One Salonica» με κατεύθυνση προς την είσοδο της πόλης.

Στη Βέροια, τουλάχιστον 60 λεωφορεία θα συγκεντρωθούν επί της οδού Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Στο Ναύπλιο η διαμαρτυρία θα γίνει μπροστά από το κτίριο της Νομαρχίας.

Στον Βόλο περίπου 20 λεωφορεία θα συγκεντρωθούν μπροστά από το Δημαρχείο.

Ανάλογες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις με την ώρα συγκέντρωσης να έχει οριστεί πανελλαδικά στις 9:00 το πρωί.

«Ζητάμε να υλοποιήσει η Κυβέρνηση την υπόσχεσή της και να παγιώσει το αίτημά μας σχετικά με τα τέλη κυκλοφορίας» δήλωσε στο GRTimes.gr ο πρόεδρος του Συνδέσμου Πρακτόρων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων και Α’ αντιπρόεδρος της ΟΙΤΛΕ, Μιχάλης Πεζίκογλου, εξηγώντας πως πρόκειται για ένα δίκαιο αίτημα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις