Breaking news

Στάση εργασίας στα φαρμακεία
A

Κλειστά πρόκειται να παραμείνουν αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου από τις 11:30 έως τις 14:30 τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης.

Η στάση εργασίας προκηρύχθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τα εφημερεύοντα φαρμακεία, κατά τις ώρες της στάσης εργασίας.

Μέσα από αυτή την κίνηση, οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης εκφράζουν την συμπαράστασή τους στον αγώνα των συγγενών που ζητούν δικαίωση, ενώνοντας τη φωνή τους με εκείνες όλων των Ελλήνων απαιτούν να αποδοθούν ευθύνες για την τραγωδία του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη.

Απεργία ΟΑΣΘ αύριο, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου

Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ, θα συμμετέχει και το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΘ, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του, αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Την ημέρα της απεργίας θα είναι διαθέσιμο προσωπικό ασφαλείας για την κάλυψη των αναγκών κίνησης 50 λεωφορείων.

Τα ειδικά διαμορφωμένα οχήματα εξυπηρέτησης ΑΜΕΑ καθώς και η νυχτερινή γραμμή του αεροδρομίου (1Ν) θα εργαστούν κανονικά.

Η σχετική ανακοίνωση 

«Το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Αστική Συγκοινωνία Θεσσαλονίκης, συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που κήρυξε η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος (ΟΣΜΕ).

Έχουμε όλοι μας χρέος απέναντι στα θύματα, στους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας, στους νεκρούς της ανείπωτης τραγωδίας στον σιδηρόδρομο.

Η θυσία αυτών των ανθρώπων να μην ξεχαστεί ποτέ. Το έγκλημα των Τεμπών δεν πρέπει και δεν θα αποσιωπηθεί. Απαίτηση όλων αποτελεί η απόδοση ευθυνών και η αποτροπή επανάληψης παρόμοιων τραγικών συμβάντων. Την ημέρα αυτής της θλιβερής επετείου, οι εργαζόμενοι στις επιβατικές και στις εμπορευματικές μεταφορές, θα είμαστε στον δρόμο του αγώνα για αποκάλυψη της αλήθειας, της αποτροπής συγκάλυψης ευθυνών και της ανάδειξης όλων των ζητημάτων τα οποία άπτονται της ασφάλειας στην συγκοινωνία, της ασφάλειας στην μεταφορά.

Τονίζουμε ότι την ημέρα της Απεργίας, Τετάρτη 28 Φλεβάρη, θα διαθέσουμε προσωπικό ασφαλείας για την κάλυψη των αναγκών κίνησης 50 λεωφορείων. Τα ειδικά διαμορφωμένα οχήματα εξυπηρέτησης ΑΜΕΑ καθώς και η νυχτερινή γραμμή του αεροδρομίου (1Ν) θα εργαστούν κανονικά

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις