Breaking news

Υπόθεση Κολωνού: Αθώωση Μίχου για τρεις βαριές κατηγορίες προτείνει η εισαγγελέας
A

Σοκ προκαλεί εισαγγελική πρόταση στη δίκη της υπόθεσης της 12χρονης από τον Κολωνό για τον βασικό κατηγορούμενο, Ηλία Μίχο, καθώς έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το παραπεμπτικό βούλευμα.

Ειδικότερα, η  εισαγγέλεας της έδρας ζήτησε την αθώωσή του για τις κατηγορίες του βιασμού της ανήλικης λόγω αμφιβολιών, της μαστροπείας σε οίκους ανοχής και της μαστροπείας μέσω εξαναγκασμού και με αποκόμιση πορνικών εσόδων, δηλαδή για τις τρεις βαρύτερες κατηγορίες που αντιμετωπίζει στη σοκαριστική υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης ενός 12χρονου κοριτσιού.  

Η Μαρία - Ελένη Νικολού ζήτησε να κριθεί ένοχος ο βασικός κατηγορούμενος για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται, καθώς και για οπλοκατοχή.

Η διαδικασία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ενώ η αγόρευση συνεχίζεται για τους άλλους 25 κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων είναι και η μητέρα του κοριτσιού.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις