Breaking news

INTIME
A

Συναγερμός σήμανε στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, που βρίσκεται στην Καλλιθέα, καθώς εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο.

Επειδή πραγματοποιείται έλεγχος από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών στο σημείο, είναι σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή.

Ειδικότερα, πραγματοποιούνται οι εξής εκτροπές της κυκλοφορίας:

  • Λ. Συγγρού και Φραγκούδη δεν εισέρχονται οχήματα στη Φραγκούδη και
  • Αριστοτέλους και Αλ. Πάντου δεν εισέρχονται οχήματα στην Αλ. Πάντου.

Νεότερα 

Τελικά, έληξε ο συναγερμός για την «ύποπτη» βαλίτσα, που εντοπίστηκε νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης έξω από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην Καλλιθέα.

Δύο περιστατικά για εντοπισμό ύποπτων αντικειμένων έγιναν γνωστά την περασμένη εβδομάδα

Υπενθυμίζεται ότι δύο περιστατικά για εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου έγιναν γνωστά την περασμένη εβδομάδα. Ειδικότερα, το πρωί της Πέμπτης 7 Μαρτίου, εντοπίστηκε ύποπτο αντικειμένου έξω από υποκατάστημα τράπεζας στην συμβολή των οδών Πειραιώς και Χαμοστέρνας, στον Ταύρο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μισή ώρα μετά τις 10 το πρωί, διερχόμενος πολίτης είδε ένα μαύρο σακίδιο τοποθετημένο πίσω από το κλιματιστικό και ενημέρωσε τον διευθυντή του υποκαταστήματος και εκείνος με την σειρά του την Αστυνομία. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροτεχνουργοί των ΤΕΕΜ για να ελέγξουν το αντικείμενο και έχει αποκλειστεί ο χώρος για παν ενδεχόμενο.

Ακόμα, το περασμένο Σάββατο, εντοπίστηκε ύποπτη τσάντα, κοντά στο Πολυτεχνείο και έκλεισε η οδός Στουρνάρη.

Αξιωματικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών σπεύδουν στο σημείο για να προχωρήσουν σε ελεγχόμενη έκρηξη.

Οι αξιωματικοί των ΤΕΕΜ προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη στην ύποπτη τσάντα που εντοπίστηκε στην οδό Στουρνάρη 33, κοντά στο Πολυτεχνείο. Τελικά, προέκυψε η τσάντα περιείχε σκουπίδια.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις