Breaking news

INTIME
A

Τη ζωή του έχασε εργαζόμενος σε μονάδα ιχθυοκαλλιεργειών στην περιοχή του Παντουκειούς Χίου, σήμερα, Τρίτη, ανεβάζοντας τον τραγικό αριθμό των εργατικών δυστυχημάτων.

Ο άτυχος εργάτης επέβαινε σε βοηθητικό σκάφος όταν, για άγνωστο λόγο, καταπλακώθηκε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο άτυχος αλιεργάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προς το παρόν είναι άγνωστες οι συνθήκες και οι αιτίες του θανάτου του, ενώ προανάκριση διενεργεί το λιμεναρχείο Χίου.

Τραγική αύξηση των εργατικών δυστυχημάτων και ατυχημάτων

Τραγική είναι η αύξηση των εργατικών δυστυχημάτων και των ατυχημάτων. Ειδικότερα, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, σημειώθηκε εργατικό δυστύχημα στην Αργολίδα, όπου 43χρονος ημεδαπός, ενώ εργαζόταν για την εγκατάσταση φωτοβολταικών, σε στέγη κτιρίου (χυμοποιείο), βρέθηκε στο έδαφος, αφού φαίνεται να υποχώρησε τμήμα οροφής, με αποτέλεσμα ο άτυχος εργαζόμενος, να υποστεί πτώση.

Επίσης, ότι την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, το μεσημέρι, συνέβη εργατικό δυστύχημα , στη Εύβοια, και πιο συγκεκριμένα, στο Βασιλικό Ληλαντίων, όπου εργαζόμενος εργοστασίου έχασε τη ζωή του, πέφτοντας από μεγάλο ύψος, ενώ ένας ακόμη χαροπαλεύει.

Ακόμα, τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, σημειώθηκε εργατικό δυστύχημα συνέβη σήμερα, Δευτέρα, το μεσημέρι, στο Λασίθι, και πιο συγκεκριμένα, στην περιοχή Σίσυ, όπου 30χρονος εργάτης έχασε τη ζωή του, αφού καταπλακώθηκε από τοίχο. Ειδικότερα, όπως μετέδωσε τοπικό μέσο, ο 30χρονος πραγματοποιούσε οικοδομικές εργασίες, όταν ξαφνικά, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένας τοίχος έπεσε και τον καταπλάκωσε.

Επιπλέον, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, σκοτώθηκε 60χρονος εργαζόμενος στη δυτική Θεσσαλονίκη, και πιο συγκεκριμένα, στη Συμμαχική Οδό, αφού έπεσε από μεγάλο ύψος.

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου, συνέβη ένα ακόμη εργατικό δυστύχημα, στα Τρίκαλα, και πιο συγκεκριμένα, στην οδό Λιακατά, όπου εργάτης οικοδομής βρήκε τραγικό θάνατο, αφού έπεσε στο κενό.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις