Breaking news

INTIME
A

Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί, που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής, για εμπλοκή σε πιθανή ληστεία.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί είναι η παράβαση καθήκοντος, η ψευδής κατάθεση, καθώς και η παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής, ιδιοκτήτης καταστήματος στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, αντιλήφθηκε τρία άτομα, τα οποία, έχοντας μερικώς καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, κατόπτευαν τον περιβάλλοντα χώρο του καταστήματός του και θεωρώντας ότι επρόκειτο να τελέσουν ληστεία σε βάρος του, κάλεσε σε βοήθεια, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Υπάλληλος κοντινού καταστήματος ενημέρωσε το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, αστυνομικοί του οποίου μετέβησαν άμεσα στο σημείο και ακινητοποίησαν τα δύο άτομα, ενώ όταν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για αστυνομικούς, την προανάκριση ανέλαβε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, κλιμάκιο της οποίας μετέβη στην περιοχή.

Ακολούθως οι αστυνομικοί συνελήφθησαν καθώς, για την παρουσία τους στον χώρο, επικαλέστηκαν παραπλανητικά στοιχεία τα οποία έρχονταν σε αντίθεση με υπηρεσιακά δεδομένα ενώ ο τελών σε αργία αστυνομικός απέκρυψε την υπηρεσία προέλευσής του και το ότι βρίσκεται σε κατάσταση αργίας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες των κατηγορουμένων, παρουσία δικαστικού λειτουργού, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • δύο μαχαίρια, από τα οποία το ένα τύπου σουγιά,
  • δύο σιδερογροθιές,
  • 230 φυσίγγια,
  • τρεις γεμιστήρες πιστολιού και
  • κυνηγετικό μαχαίρι.
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις