Breaking news

Ηλίας Μίχος
A

Εισαγγελική πρόταση έτσι ώστε, να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικές περιστάσεις στον Ηλία Μίχο και στη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας προς τους δικαστές και ενόρκους στην πρότασή της, η οποία πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας της έδρας σύμφωνα με πληροφορίες στη κεκλεισμένων των θυρών πρόταση της, εισηγήθηκε να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά στον Ηλία Μίχο λόγω των ειδεχθών πράξεων για τις οποίες καταδικάστηκε και στη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό λόγω της ποινικής απαξίας της πράξεως της εκβίασης και της παραμέλησης που είχε επιδείξει απέναντι στο παιδί της.

Παράλληλα, η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό ούτε στον αποκαλούμενο «Μιχάλη».

Ακόμη, φέρεται να υπογράμμισε πως η 37χρονη κατηγορούμενη έχει επίδειξη σοβαρή παραμέληση στο 12χρονο παιδί της και κατά την άποψη της δεν πρέπει να της αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Η εισαγγελέας πρότεινε την αναγνώριση του ελαφρυντικού του σύννομου βίου μόνο σε όσους κατηγορούμενους ως «πελάτες», κατηγορούνται για πράξη που έγινε μια φορά, ενώ ζήτησε την απόρριψη ελαφρυντικών για όσους έχουν κάνει πράξεις κατ’ εξακολούθηση.

Επιπλέον, η εισαγγελέας ζήτησε να μην αναγνωριστεί σε κανένα καταδικασθέντα το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, ενώ πρότεινε να δοθεί το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας σε κατηγορούμενο που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις