Breaking news

INTIME
A

Χημικά έριξαν αστυνομικοί στους συγκεντρωμένους έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, που προσπάθησαν να μπουν στο κτήριο, απειλώντας με προπηλακισμό τον 39χρονο γυναικοκτόνο.

Ο 39χρονος που σκότωσε την 28χρονη, έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αγίων Αναργύρων βρέθηκε έξω από το κτήριο 9, προκειμένου να απολογηθεί για τη γυναικοκτονία. Μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο γραφείο της 25ης ανακρίτριας.

Έξω από το γραφείο της ανακρίτριας είχε συγκεντρωθεί πλήθος ατόμων, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Ούτε Κυριακή, Δήμητρα, Ελένη, καμιά άλλη δολοφονημένη».

Σημειώνεται από τη γυναικοκτονία της 28χρονης, ο 39χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δίκη του χρήση.

Ο 39χρονος θα επιχειρήσει να πείσει την δικαστική λειτουργό ότι έφτασε στη δολοφονία λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Συγκεκριμένα παρουσίασε υπόμνημα στο οποίο φαίνεται να επικαλείται χρόνια ψυχικά νοσήματα με νοσηλείες στο παρελθόν, με την υπεράσπιση να είναι διατεθειμένη να αιτηθεί από την ανακρίτρια την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στον 39χρονο.

Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο αντίο στην 28χρονη 

Παράλληλα, σε βαρύ κλίμα τελέστηκε η κηδεία της 28χρονης, η οποία έπεσε νεκρή το βράδυ της Δευτέρας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων μετά την επίθεση του γυναικοκτόνου πρώην συντρόφου της.

Η 28χρονη στην προσπάθειά της να τον καταγγείλει για άλλη μία φορά στην αστυνομία, το βράδυ της Δευτέρας μετέβη στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων, ωστόσο δολοφονήθηκε λίγα μέτρα έξω από αυτό, καθώς ο 39χρονος γυναικοκτόνος της είχε στήσει καρτέρι. Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, οι γονείς, τα αδέρφια και οι φίλοι της, τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία, μετά την κηδεία της που τελέστηκε στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια.

Η 28χρονη ήταν ντυμένη νύφη μέσα στο λευκό φέρετρο, ενώ στην κηδεία μοίρασαν λευκές μπομπονιέρες. Εκτός από τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι όπως διακρίνεται και στις εικόνες είναι συντετριμμένοι, με τραγική φιγούρα τη μητέρα της, το παρόν στην κηδεία έδωσε και απλός κόσμος που ήθελε να βρίσκεται στο τελευταίο κατευόδιο της Κυριακής που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. 

INTIME
ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις