Breaking news

INTIME
A

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για οκτώ ώρες στην Αττική Οδό, καθώς θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες βαριάς συντήρησης οδοστρώματος.

Ειδικότερα, κλειστές θα παραμείνουν από σήμερα, Πέμπτη και ώρα 10 το βράδυ έως αύριο, Παρασκευή στις 6 το πρωί, η έξοδος της Αττικής Οδού προς τη Λ. Ηρακλείου στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο και οι είσοδοι της Αττικής Οδού από τη Λ. Μαραθώνος (κόμβος 15) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Οι διερχόμενοι οδηγοί, όσο διαρκούν οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα μπορούν να επιλέξουν τις ακόλουθες, εναλλακτικές διαδρομές

  • Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού της εξόδου προς τη Λ. Ηρακλείου στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Μαρκόπουλο και να εξέλθουν από την Αττική Οδό στην επόμενη έξοδο του κόμβου 10 (Λ. Κύμης).
  • Κατά τη διάρκεια των αποκλεισμών των εισόδων από τη Λ. Μαραθώνος (κόμβος 15) στο ρεύμα προς Ελευσίνα, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό προς την Ελευσίνα από τον κόμβο 14 (Ανθούσας) ή από τον κόμβο Υ8 (Παλλήνης).

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις