Breaking news

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ  ΔΡΑΣΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΕΛΗΣ
A

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με την γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, μπροστά στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Στο φως ήρθαν επιστολές του 39χρονου γυναικοκτόνου, στις οποίες προσπαθούσε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως το «θύμα», λίγο πριν δολοφονήσει την 28χρονη γυναίκα. 

Ο 39χρονος γυναικοκτόνος οδηγήθηκε χτες στη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα. Ο ίδιος επικαλείται «αμνησία», λέγοντας ότι δεν θυμάται τίποτα, αλλά και ψυχικά νοσήματα και νοσηλείες σε ψυχιατρικά νοσοκομεία. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως μπροστά στην ανακρίτρια παρουσιάστηκε κυνικός δηλώνοντας ότι δεν θυμόταν τι έχει γίνει και ότι έμαθε το κακό που έχει κάνει στην Κυριακή την επόμενη ημέρα.

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Απόστολος Λύτρας, ζήτησε από την ανακρίτρια τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στον 39χρονο, ώστε να στοιχειοθετήσει το αίτημά του, ότι ο εντολέας του έχει το ακαταλόγιστο ή έστω μειωμένο καταλογισμό και να κρατηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Στο ολιγοσέλιδο υπόμνημά του υπάρχουν ισχυρισμοί μόνο για τα ιατρικά θέματα που αντιμετωπίζει και καμία απολύτως αναφορά στη δολοφονημένη πρώην σύντροφό του.

Οι επιστολές του 39χρονου στην Κυριακή

Το Live News αποκάλυψε τις επιστολές του 39χρονου, που προσπαθούσε να παρουσιάσει τον εαυτό του σαν «θύμα», λίγο πριν μαχαιρώσει την Κυριακή μέχρι θανάτου έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

Στις επιστολές προσπαθεί να δείξει έναν άνθρωπο που... αγαπά αλλά απορρίπτεται, που «τα έδωσε όλα» αλλά η Κυριακή ήταν η «κακή» της υπόθεσης. Πως «έκανε ό,τι μπορούσε» αλλά η 28χρονη δεν τον αγάπησε και τα «ακύρωσε όλα».

Στην πρώτη επιστολή αναφέρει:

«Ό,τι και να έκανα σκεφτόμουν πάντα και εσένα. Ακόμη και ότι έγινα υπεύθυνος στη δουλειά. Σκεφτόμουν ότι θα είσαι υπερήφανη για εμένα. Σκεφτόμουν το μέλλον μας, ακόμα και που θα πάμε. Σε όλους έλεγα «η Κυριακή μου είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί κι ας κάνει βλακείες, δεν θα με πονέσει ποτέ. Κι όμως, όλο τον τελευταίο καιρό όλο με προσβολές με αντιμετωπίζεις. Έδειχνες ότι με σιχαίνεσαι, δεν με εκτιμούσες, δεν με ήθελες και εγώ αναρωτιόμουν τι κάνω λάθος.

»Προσπάθησα αλλά βρήκες άλλον. Αυτό μου έδειξε ότι δεν με αγάπησες ρε Κυριακή. Ό,τι και να λες είναι όλα δικαιολογίες στο μυαλό σου για να είσαι εσύ καλά. Σε κοιτάω ακόμα εδώ και λέω γιατί μας έκανες έτσι; Δεν μου άξιζε αυτό μωρό μου. Δεν μου άξιζε, γιατί σου έδειξα πως δεν έχω ξανά νιώσει ποτέ όπως ένιωσα για εσένα και ότι ήθελα όσο τίποτα να τα καταφέρουμε. Περάσαμε πολλά και έκανα πολλά λάθη όμως, σου είπα “εδώ είμαι, αυτός είμαι, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Στην δεύτερη ισχυρίζεται:

«Πίστεψα σε αυτά που μου έλεγες. Δεν γίνεται ο ίδιος άνθρωπος που με έκανε να νιώσω τόση αγάπη τώρα να με κάνει χίλια κομμάτια. Τόσο ωραίος ήταν αυτός ο άνδρας; Δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί μια χαρά και με την δουλειά μας; Δεν είχαμε τόσα να κάνουμε και να ζήσουμε; Γιατί φέρθηκες έτσι; Κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσεις τι έχει γίνει. Πάντα έλεγα το κορίτσι μου αξίζει και σου έλεγα να μην υποτιμάς τον εαυτό σου. Αξίζει να παιδεύομαι στη δουλειά, αξίζει τα πάντα. Αποφάσισες όμως, να αποδείξεις ότι δεν άξιζε τίποτα.

»Υποτίμησες τόσο πολύ τον εαυτό σου. Ήθελες επιβεβαίωση; Τώρα όλα εντάξει; Τόσα χρόνια για να μου δείξεις ότι ήταν όλα ψέματα; Κρίμα ρε μωρό μου, σε αγάπησα. Μπορούσες να τελειώσεις αυτή τη σχέση και μετά να κάνεις ό,τι θέλεις και όχι με αυτόν τον τρόπο. Με σκότωσες και με έδιωξες με τον χειρότερο τρόπο. Δεν θέλω να ξανά κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση. Δεν θέλω να με ακουμπάς. Ό,τι αγάπησα δεν υπάρχει πια εκεί. Γενικά δεν θέλω άλλο εσένα μέχρι να σταματήσω και εγώ από οδηγός οπότε και δεν θα βλεπόμαστε. Χθες, όπου προσπάθησα να κάνω έρωτα μαζί σου τα χάλασες όλα. Κρίμα γιατί σε αγάπησα. Να είσαι καλά αλλά μακριά μου».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις