Breaking news

Κυψέλη
A

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές καθώς η 33χρονη Ειρήνη Μήττα εξαφανίστηκε από την περιοχής της Κυψέλης στην Αθήνα. Η 33χρονη γυναίκα εξαφανίστηκε χτες, Πέμπτη 4 Απριλίου στις 15:00 το μεσημέρι. 

Σύμφωνα με ανάρτηση της αδερφής της, την τελευταία φορά που είδαν την 33χρονη ήταν στις 15:10 το μεσημέρι όταν βγήκε από το κτήριο γνωστού ΙΕΚ στην οδό Κοδριγκτώνος και κατευθύνθηκε πεζή προς την Κυψέλη ή την Ευελπίδων.  

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μήττα Ειρήνης, εξέδωσε Missing Alert και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μήττα Ειρήνη έχει ύψος 1,65 μ., είναι 75 κιλά, έχει καστανά σγουρά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε λευκή ζακέτα, γκρι πουκάμισο, ροζ παντελόνι, γκρι αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μια μαύρη τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Η έκκληση της αδερφής της

Έκκληση, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης απευθύνει και η αδερφή της 33χρονης. Σε ανάρτηση της δημοσιοποίησε τη φωτογραφία της καθώς και μία φωτογραφία από κάμερα από την τελευταία φορά που την είδανε πριν εξαφανιστεί. 

Η αδερφή της 33χρονης απευθύνει έκκληση καθώς, όπως αναφέρει, η Ειρήνη μπορεί να βρίσκεται σε σύγχυση ή κακή ψυχολογική κατάσταση. 

Ειρήνη Μήττα
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις