Breaking news

Γυναικοκτόνος
A

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος, συνεχίζει να νοσηλεύεται, στην εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν», ο 39χρονος προφυλακισμένος γυναικτκόνος για την άγρια δολοφονία της 28χρονης πρώην συντρόφου του, Κυριακής Γρίβα, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων. 

Υπενθυμίζουμε ότι χτες, Κυριακή, ο 39χρονος, φέρεται πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο κελί του, καθώς βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος, με σημάδια στον λαιμό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ΕΡΤ,  ο 39χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει φτιάχνοντας έναν αυτοσχέδιο βρόγχο με γάζες που είχε τυλιγμένο στο λαιμό του από τον προηγούμενο τραυματισμό του. Τελικά από το σφίξιμο του βρόγχου διακόπηκε η ροή του αίματος και το οξυγόνο και έτσι έχασε τις αισθήσεις του.

Στο κελί αυτό βρισκόταν με έναν ακόμη κρατούμενο με παρόμοιο προφίλ και στη συγκεκριμένη πτέρυγα οι κρατούμενοι ελέγχονται από σωφρονιστικό υπάλληλο ανά 10 έως 20 λεπτά.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί έρευνα από τον εισαγγελέα των φυλακών.

«Αμνησία» επικαλείται ο δράστης

«Δεν θυμάμαι τι έχει γίνει, σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή», ήταν τα πρώτα και μόνα λόγια του 39χρονου δράστη των Αγίων Αναργύρων στην ανακρίτρια και επικαλέστηκε, την Πέμπτη, χρόνια ψυχιατρικά προβλήματα και έδωσε απολογητικό υπόμνημα.

Ουσιαστικά αυτό που ζήτησε είναι να του αναγνωριστεί το ακαταλόγιστο της πράξης του, επικαλούμενος σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε να μην κρατηθεί λόγω των ψυχιατρικών προβλημάτων και να κρατηθεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο, όπως και τελικώς αποφασίστηκε. Έτσι, ο 39χρονος δράστης προφυλακίστηκε ωστόσο αποφασίστηκε να κρατηθεί προσωρινά στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Προμελετημένο το έγκλημα;

H συνήγορος του πατέρας της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων, Ελένη Μαζαράκη, σημείωσε ότι το έγκλημα ήταν μεθοδευμένο και προμελετημένο και ο δράστης ήρθε από την Άρτα με μοναδικό σκοπό να προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη του.

«Ο πατέρας της Κυριακής είχε υποψίες ότι το παιδί του δεχόταν κακοποιητικές συμπεριφορές από τον δράστη, αλλά δεν είχε γνώση γιατί η Κυριακή τα έκρυβε αυτά για να μην τον στεναχωρήσει» ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η κ. Μαζαράκη, σχολιάζοντας τα όσα υποστηρίζει ο δράστης για τα ψυχιατρικά του προβλήματα και την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, τόνισε ότι πρόκειται για τεχνάσματα που χρησιμοποιεί για να πέσει στα μαλακά, κάτι που πιστοποιούν με τις γνωματεύσεις τους και οι τέσσερις δημόσιοι ψυχίατροι που τον εξέτασαν.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις