Breaking news

Άγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία: Παράσταση πολιτικής αγωγής από την οικογένεια της 28χρονης
A

Παράσταση πολιτικής αγωγής για την υποστήριξη της κατηγορίας, ενώπιον της 25ης ανακρίτριας Αθηνών, θα δηλώσει σήμερα η οικογένεια της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων από το χέρι του πρώην συντρόφου της.

«Kατά το στάδιο της ανάκρισης θα διερευνηθεί και το έγκλημα της ανθρωποκτονίας δια παραλείψεως, σε βάρος όσων κρατικών οργάνων ευθύνονται για την στυγνή δολοφονία» αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας Έλενα Τζούλη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

«Σήμερα η Οικογένεια της δολοφονηθείσας Κυριακής Γρίβα θα δηλώσει Παράσταση Πολιτικής Αγωγής για την Υποστήριξη της Κατηγορίας ενώπιον της 25ης Ανακρίτριας Αθηνών.

Kατά το στάδιο της Ανάκρισης θα διερευνηθεί και το Έγκλημα της Ανθρωποκτονίας δια Παραλείψεως, σε βάρος όσων Κρατικών Οργάνων ευθύνονται για την Στυγνή Δολοφονία.

Στο ίδιο πλαίσιο, θα υποβληθούν αιτήματα σε όλες τις συναρμόδιες Αρχές, συμπεριλαμβανομένης της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., για την πλήρη διαλεύκανση όλων των πτυχών της Υπόθεσης κατά Παντός Υπευθύνου.

Oι Συνήγοροι Υπεράσπισης της Κατηγορίας για την Οικογένεια της δολοφονηθείσας Κυριακής Γρίβα.

Αθήνα 12-04-2024

Μετά τιμής EΛENA TZOYΛH»

Αποσωληνώθηκε ο γυναικοκτόνος μετά την απόπειρα αυτοχειρίας

Υπενθυμίζεται πως ο 39χρονος δράστης της γυναικοκτονίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, αποσωληνώθηκε μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στις φυλακές του Κορυδαλλού και όπως όλα δείχνουν, διέφυγε τον κίνδυνο να χάσει τη ζωή του. Ο 39χρονος φέρεται να έχει ανακτήσει επαφή με το περιβάλλον και οι γιατροί εκτιμούν ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στους Αγίους Αναργύρους έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, χρησιμοποιώντας τους επιδέσμους που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και το λαιμό του.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις