Breaking news

Γυναικοκτονία 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους
A

Έγγραφες εξηγήσεις καλούνται να δώσουν έξι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος των Αγίων Αναργύρων σχετικά με όσα έγιναν τη μέρα της γυναικοκτονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα.

Οι αστυνομικοί θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις

Όπως αναφέρουν σχετικά πληροφορίες οι αστυνομικοί, καλούνται να απαντήσουν μέσα σε πέντε ημέρες στην αρμόδια υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ, για τις παραλείψεις και τις ολιγωρίες τους, που είχαν ως αποτέλεσμα η 28χρονη να δολοφονηθεί τελικά από τον 39χρονο δίπλα στο φυλάκιο του Τμήματος.

Την ίδια ώρα, αναμένονται και τα αποτελέσματα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, που έχει διατάξει η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, η οποία θα αφορά τόσο τους αξιωματικούς του Α.Τ, όσο και τον αστυνομικό στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Έρευνα για παραλείψεις των αστυνομικών

Σημειώνεται ότι σήμερα, Παρασκευή 12 Απριλίου η οικογένεια της Κυριακής Γρίβα θα δηλώσει στην 25η τακτική ανακρίτρια παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από την πληρεξούσια δικηγόρο Έλενα Τζούλη, η οποία εκπροσωπεί την οικογένεια του θύματος «κατά το στάδιο της ανάκρισης θα διερευνηθεί και το έγκλημα της ανθρωποκτονίας δια παραλείψεως, σε βάρος όσων κρατικών οργάνων ευθύνονται για την στυγνή δολοφονία».

Παράλληλα, θα υποβληθούν αιτήματα σε όλες τις συναρμόδιες Αρχές, συμπεριλαμβανομένης της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, για την πλήρη διαλεύκανση όλων των πτυχών της υπόθεσης κατά παντός υπευθύνου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις