Breaking news

Θεσσαλονίκη: Μίνι μάρκετ πουλούσε συνθετική κάνναβη - Αναζητείται ο ιδιοκτήτης
A
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε χθες, Τρίτη 4 Μαρτίου, το μεσημέρι, η Ελληνική Αστυνομία σε κατάστημα μίνι μάρκετ στη Θεσσαλονίκη που πουλούσε συνθετική κάνναβη, όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα.

Ειδικότερα, τέσσερα άτομα συλλήφθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 43, 38, και 39 ετών (2 άντρες – 1 γυναίκα αντίστοιχα) και 52χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Αρχικά, κατελήφθη ο 43χρονος άντρας έξω από μίνι μάρκετ, να κατέχει συσκευασία που περιείχε συνθετική κάνναβη, σε μορφή τριμμάτων, με ψυχοτρόπο δράση, την οποία προμηθεύτηκε από το προαναφερόμενο κατάστημα.

Ακολούθησε έρευνα στους χώρους της επιχείρησης, ιδιοκτησίας 52χρονου ο οποίος αναζητείται και στην οποία απασχολούνταν ως υπάλληλοι οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες.

Στο μίνι μάρκετ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.120 συσκευασίες που περιείχαν παρόμοιο περιεχόμενο συνολικού βάρους 2 κιλών και 824 γραμμαρίων, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δημοφιλείς Ειδήσεις