Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Στην προφυλάκιση του 17χρονου που φέρεται να εμπλέκεται στην επίθεση εναντίον ενός 48χρονου στα Γλυκά Νερά προχώρησαν οι δικαστικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του ο ανήλικος ισχυρίστηκε ότι προηγήθηκε λεκτική αντιπαράθεση, κατά την οποία, όπως υποστήριξε, το θύμα εξύβρισε τον ίδιο και τον πατέρα του.

Ο ίδιος ανέφερε πως του κατάφερε μία γροθιά με γυμνό χέρι. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην οδό Σαλώνων και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 48χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο 17χρονος εντοπίστηκε μέσω υλικού από κάμερες ασφαλείας και συνελήφθη από την αστυνομία. Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ποινικές ευθύνες αντιμετωπίζουν και οι γονείς του ανηλίκου, καθώς ερευνάται η τυχόν παραμέληση εποπτείας, με τις Αρχές να εξετάζουν το κατά πόσο είχαν γνώση ή δυνατότητα αποτροπής της βίαιης συμπεριφοράς του παιδιού τους. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με μαρτυρίες, στην επίθεση συμμετείχε και δεύτερο άτομο, επίσης νεαρής ηλικίας. Μετά το περιστατικό, οι δύο δράστες φέρονται να εγκατέλειψαν το θύμα αιμόφυρτο στο σημείο. Κατά πληροφορίες, ο 48χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις