Στο νοσοκομείο κατέληξε μια 65χρονη γυναίκα από το χωριό Παπαδάτες του Αγρινίου, έπειτα από τσίμπημα αράχνης «Μαύρη Χήρα».
Η γυναίκα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου με έντονο πόνο, χωρίς να γνωρίζει τι την είχε τσιμπήσει. Ωστόσο, οι γιατροί αναγνώρισαν από το σημάδι ότι πρόκειται για τσίμπημα της επικίνδυνης αράχνης, γνωστής ως «Μαύρη Χήρα».
Αμέσως κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου της χορηγήθηκε το κατάλληλο αντίδοτο. Η υγεία της δεν διατρέχει κίνδυνο.
Δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό στην περιοχή, καθώς στο παρελθόν έχουν καταγραφεί παρόμοιοι τραυματισμοί από την ίδια αράχνη, μεταξύ αυτών και σε δύο μικρά παιδιά ηλικίας 10 και 16 μηνών, καθώς και σε έναν ενήλικα.