Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 24 Ιουνίου στην παραλία του Κακοβάτου, στην Ηλεία, όταν ένας 38χρονος άνδρας φέρεται να αποπειράθηκε να επιτεθεί σεξουαλικά σε 50χρονη τουρίστρια που απολάμβανε τον ήλιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρισκόταν μέσα στη θάλασσα και, ξαφνικά, βγήκε γυμνός στην ακτή κατευθυνόμενος προς τη γυναίκα. Εκείνη αντελήφθη άμεσα τις προθέσεις του και προσπάθησε να απομακρυνθεί, καλώντας σε βοήθεια. Οι φωνές της κινητοποίησαν τους υπόλοιπους λουόμενους.
Η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει, ενώ ο άνδρας τράπηκε σε φυγή. Η αστυνομία, που ειδοποιήθηκε άμεσα, τον εντόπισε και τον συνέλαβε λίγη ώρα αργότερα σε κοντινό σημείο.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράνομη βία. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και επαναφέρει στο προσκήνιο την ανάγκη για αυστηρότερη επιτήρηση και αστυνόμευση στις τουριστικές παραλίες της περιοχής.