Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Νοεμβρίου, στον Άλιμο, και μάλιστα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 17χρονος που φέρεται να ξυλοκόπησε με γροθιές και κλωτσιές έναν 15χρονο μαθητή κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, μέσα στο προαύλιο σχολείου της περιοχής.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες σε βάρος αδύναμων ατόμων κατά συναυτουργία, ενώ στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται και ακόμη ένα άτομο.
Το χρονικό
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το πρωί της Τρίτης 11 Νοεμβρίου, οι κατηγορούμενοι, φορώντας κουκούλες και έχοντας σκαρφαλώσει στην περίφραξη του σχολείου, πλησίασαν τον 15χρονο και τον χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο, προκαλώντας του τραύματα.
Αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλίμου, μετά την προανάκριση, ταυτοποίησαν τον 17χρονο και προχώρησαν στη σύλληψή του.
Για το περιστατικό συνελήφθη και ένας γονέας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ η υπόθεση έχει ήδη διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.