Breaking news

Πορτοσάλτε: «Εκφυλισμός της επετείου» η συμμετοχή του Ρούτσι σε εκδήλωση για το Πολυτεχνείο
A

Με αιχμηρά σχόλια και ειρωνικό τόνο, ο Άρης Πορτοσάλτε παρενέβη στη δημόσια συζήτηση γύρω από την παρουσία του Πάνου Ρούτσι, σε εκδήλωση των Φοιτητικών Συλλόγων στο ΕΜΠ το περασμένο Σάββατο. Ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για «εκφυλισμό της επετείου», υποστηρίζοντας ότι η εκδήλωση δεν είχε ουσιαστική σχέση με την ιστορική μνήμη του Πολυτεχνείου.

«Ο καθένας μπορεί να πάει σε μια εκδήλωση, αλλά η εκμετάλλευση… Κάποια αριστερά κομμάτια της κοινωνίας ψάχνουν να κρατηθούν από οτιδήποτε. Το να εκμεταλλευτούμε τον πατέρα του αδικοχαμένου παιδιού δεν έχει καμιά σχέση με το Πολυτεχνείο», ανέφερε ο Πορτοσάλτε, συνδέοντας την παρουσία του Ρούτσι με πολιτικές σκοπιμότητες.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν πληθώρα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον δημόσιο διάλογο, με πολλούς να τον κατηγορούν ότι αποπροσανατολίζει από την ουσία της επετείου και ότι υιοθετεί έναν άτοπο, επιθετικό λόγο απέναντι σε έναν γονιό που έχει βιώσει τραγική απώλεια.

Την ίδια ώρα, όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση στο αίθριο του κτιρίου Αβέρωφ μιλούν για μια κατάμεστη, ζεστή συνάντηση αφιερωμένη στη μνήμη του Πολυτεχνείου και στη σημασία της δημοκρατικής συνέχειας, μια διάσταση που φάνηκε να παραγνωρίζεται πίσω από τις δηλώσεις του δημοσιογράφου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις