Breaking news

Πειραιάς: Σοβαρό εργατικό ατύχημα - Χωρίς τις αισθήσεις του 20χρονος ναυτικός
A
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δύο διαρρήκτες κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά την πτώση τους από ύψος έξι μέτρων, όταν το βράδυ της Παρασκευής εισέβαλαν σε διαμέρισμα στον Δρυμό Θεσσαλονίκης και έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Α.Τ. Ωραιοκάστρου συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, 33 και 35 ετών, οι οποίοι είχαν μπει σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου και αφαίρεσαν κοσμήματα, δύο κινητά τηλέφωνα, προσωπικά αντικείμενα και 615 ευρώ.

Όταν ο ιδιοκτήτης επέστρεψε και τους αντιλήφθηκε, οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά έπεσαν από μπαλκόνι έξι μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Εθελοντές της ομάδας διάσωσης του Δρυμού τους προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δημοφιλείς Ειδήσεις