Breaking news

fotiasamos
A
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Ενεργό παραμένει ένα μέτωπο της μεγάλης φωτιάς που εκδηλώθηκε το πρωί της Τρίτης στην κοινότητα Βουρλιώτες, στη Σάμο, με πυροσβέστες, εθελοντές και στρατό να δίνουν μάχη για την οριοθέτησή του.

Σύμφωνα με το samos24.gr, για δεύτερη ημέρα επιχειρούν 49 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα, 3 Α/Φ και 1 Ε/Π για εναέριο συντονισμό, ενώ κατά την διάρκεια της νύχτας έφτασαν ακτοπλοϊκώς από Πειραιά 14 πυροσβέστες με 7 επιπλέον οχήματα για ενίσχυση καθώς και 6 εθελοντές με 2 οχήματα από τον Σύλλογο Εθελοντών Πυροσβεστών Αγίου Κηρύκου.

Συνδρομή παρέχουν πάνω από 40 εθελοντές πυροσβέστες, μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.

Δύο εθελοντές πυροσβέστες έχουν τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά. Ο ένας τραυματίστηκε στο μάτι και ο άλλος αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Και στους δυο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ.

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δημοφιλείς Ειδήσεις