Breaking news

Ίλιον: Συνελήφθη 89χρονος - Θώπευσε ανήλικη σε παιδική χαρά
A
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δύο ανήλικοι ηλικίας 13 και 14 ετών συνελήφθησαν χθες το πρωί στην Πάτρα από αστυνομικούς, μετά από περιστατικό βίας κατά 15χρονου.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για πρόκληση σωματικής βλάβης σε ανήλικο και για παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με τις αρχές, το περιστατικό συνέβη προχθές το βράδυ έξω από σχολείο, όταν οι δύο ανήλικοι επιτέθηκαν στον 15χρονο, γρονθοκοπώντας τον στο πρόσωπο και προκαλώντας σωματικές βλάβες. Επιπλέον, ο 13χρονος φέρεται να τον απείλησε με σουγιά.

Συνελήφθησαν επίσης και οι μητέρες των δύο ανηλίκων, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, καθώς η νομοθεσία επιβάλει στους γονείς ή κηδεμόνες την ευθύνη για τη συμπεριφορά των παιδιών τους. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των ανηλίκων και των γονέων τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, ενώ την προανάκριση συνεχίζει η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών.

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δημοφιλείς Ειδήσεις