Breaking news

αστυνομία
A

Σοκ προκαλεί στη Θεσσαλονίκη ο ξυλοδαρμός μίας 17χρονης, που κατέληξε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Τούμπας και προκάλεσε κινητοποίηση της Αστυνομίας και της τοπικής κοινωνίας.

Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί δύο κορίτσια: μία 16χρονη αλβανικής καταγωγής και μία 17χρονη ημεδαπή, μία ακόμη 17χρονη έχει ταυτοποιηθεί, ενώ η τέταρτη της παρέας δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Οι δράστριες βιντεοσκοπούσαν την επίθεση με κινητό και ανέβασαν το βίντεο στο Instagram της 16χρονης.

Η επέμβαση και η κατάσταση της 17χρονης

  • Εργαζόμενες σε γειτονικό φαρμακείο παρενέβησαν αμέσως, καλώντας ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

  • Οι γονείς της 17χρονης κατέθεσαν μηνύσεις.

  • Στο νοσοκομείο Παπανικολάου, οι γιατροί διέγνωσαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μετατόπιση σπονδύλου. Η ανήλικη θα χρειαστεί να φοράει κολάρο για δύο ημέρες.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Η Αστυνομία, μετά από επισταμένη έρευνα και αναζητήσεις, συνέλαβε τις δύο ανήλικες για:

  • Σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων

  • Παράβαση του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι συλληφθείσες μαζί με δύο ακόμη κορίτσια, επιτέθηκαν με χρήση βίας στην ανήλικη, βιντεοσκοπώντας την επίθεση και αναρτώντας το υλικό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δύο συλληφθείσες θα οδηγηθούν αρμοδίως με τη δικογραφία που σχηματίστηκε.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις