Breaking news

Καλλιθέα: Σε κρίσιμη κατάσταση το 2χρονο που έπεσε σε σιντριβάνι - Στον εισαγγελέα οι γονείς
A

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται το 2χρονο κορίτσι που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από σιντριβάνι στην Καλλιθέα, το βράδυ της Κυριακής, σε περιστατικό που έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το παιδί βρισκόταν μαζί με τον πατέρα του στην πλατεία Κύπρου, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κατέληξε μέσα στο συντριβάνι. Περίοικοι που αντιλήφθηκαν τι συνέβη ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές.

Καλλιθέα: Σε κρίσιμη κατάσταση το 2χρονο που έπεσε σε σιντριβάνι - Στον εισαγγελέα οι γονείς
INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι ανέσυραν το παιδί από το νερό και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Παράλληλα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο, μέχρι την άφιξή του, περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας μετέφερε εσπευσμένα το παιδί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Καλλιθέα: Σε κρίσιμη κατάσταση το 2χρονο που έπεσε σε σιντριβάνι - Στον εισαγγελέα οι γονείς
INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Εκεί, μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, το παιδί επανήλθε, ωστόσο νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν οι γονείς του παιδιού, ο 26χρονος πατέρας και η 23χρονη μητέρα, με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου. Οι δύο γονείς κρατούνται στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλλιθέας και αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ οι Αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις