Breaking news

Τραγωδία στην Πάτρα: Αδελφές εντοπίστηκαν νεκρές στο σπίτι τους
A

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Πάτρας ο εντοπισμός δύο ηλικιωμένων αδελφών νεκρών μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Μαραθωνομάχων, στην περιοχή της Εγλυκάδας.

Σύμφωνα με το Tempo24.News, οι γυναίκες, ηλικίας 66 και 68 ετών, ζούσαν μαζί και αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς η μία ήταν κατάκοιτη, ενώ η δεύτερη βρισκόταν επίσης σε ιδιαίτερα επιβαρυμένη κατάσταση.

Η κινητοποίηση των Αρχών ξεκίνησε ύστερα από ειδοποίηση ατόμων του στενού τους περιβάλλοντος. Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εισήλθαν στο διαμέρισμα με τη συνδρομή κλειδαρά, όπου και εντόπισαν τις δύο γυναίκες χωρίς τις αισθήσεις τους.

Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας δεν δείχνουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας ή αυτοχειρίας, με τις εκτιμήσεις να συγκλίνουν προς παθολογικά αίτια.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου τους αναμένεται να αποσαφηνιστούν μετά τη διενέργεια των προβλεπόμενων ιατροδικαστικών εξετάσεων.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις