Breaking news

Φωτιά στο Μαρκόπουλο: Συνελήφθη 60χρονος - Του επιβλήθηκε προόστιμο
A

Συναγερμός σήμανε πριν λίγο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, μετά από ενημέρωση για διαρροή υγραερίου σε βιοτεχνία ζαχαροπλαστικής, πριν την είσοδο της Πορταριάς, στον δρόμο προς το Κατηχώρι.

Η Υπηρεσία ειδοποιήθηκε περίπου στις 14:30, όταν εργαζόμενοι στον χώρο αντιλήφθηκαν οσμή υγραερίου και, ενεργώντας άμεσα, ενημέρωσαν την Πυροσβεστική και προχώρησαν στην εκκένωση του κτηρίου για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με τέσσερα υδροφόρα και τρία βοηθητικά οχήματα, ενώ οι πυροσβέστες παραμένουν σε επιφυλακή για κάθε ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον εξωτερικό χώρο της εγκατάστασης υπάρχει δεξαμενή υγραερίου, η οποία καταβρέχεται προληπτικά για τη μείωση πιθανών κινδύνων. Παράλληλα, πραγματοποιούνται έλεγχοι με ειδικούς ανιχνευτές για να διαπιστωθεί τυχόν διαρροή και να αξιολογηθεί με ακρίβεια η κατάσταση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις