Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση των Αρχών για τον εντοπισμό 44χρονου άνδρα, ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα της Παρασκευής 20 Φεβρουαρίου, σε θαλάσσια περιοχή της Πάτρας.

Το επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται στον Πατραϊκό κόλπο και συγκεκριμένα στην περιοχή των εκβολών του ποταμού Γλαύκου, νότια της πόλης. Στην επιχείρηση συμμετέχουν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ειδική ομάδα έρευνας με μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone), σκάφος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με δύτη, καθώς και χερσαίες δυνάμεις του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος είχε μεταβεί στην περιοχή για ψάρεμα και εξετάζεται το ενδεχόμενο να μπλέχτηκε στον εξοπλισμό του, πιθανότατα σε αλιευτικά δίχτυα, με αποτέλεσμα να χαθούν τα ίχνη του.

Στις έρευνες συνδράμει και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ, ενώ οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή χαρακτηρίζονται καλές και δεν φαίνεται να δυσχεραίνουν το έργο των διασωστικών δυνάμεων.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις