Breaking news

εκαβ
A

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στον δρόμο του Κοντοκαλίου, στην Κέρκυρα, με έναν 62χρονο γιατρό να χάνει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας εξετράπη της πορείας της, υπό συνθήκες που διερευνώνται. Ο 62χρονος διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Ο εκλιπών ήταν οφθαλμίατρος στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία.

Σε ανακοίνωσή της, η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) αναφέρει:

Βραδινές ώρες της 23ης Φεβρουαρίου 2026, στην Εθνική Οδό Κέρκυρας – Παλαιοκαστρίτσας (περιοχή Κοντόκαλι), δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 62χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε αρχικά σε κράσπεδο και στη συνέχεια σε στύλο οδικής σήμανσης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σε εξέλιξη η προανάκριση

Την προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της εκτροπής.

Το νέο τροχαίο δυστύχημα επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα της οδικής ασφάλειας στο νησί, ιδιαίτερα σε σημεία του οδικού δικτύου όπου έχουν καταγραφεί και στο παρελθόν σοβαρά ατυχήματα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις