Στιγμές απόλυτου τρόμου έζησε μια 38χρονη στην Κόρινθο, όταν δέχθηκε επίθεση από τον πρώην σύντροφό της και τη νυν σύντροφό του, οι οποίοι της είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της. Αφού την ψέκασαν με σπρέι πιπεριού και της έριξαν νέφτι, την ξυλοκόπησαν, αφήνοντάς την αιμόφυρτη στην είσοδο της πολυκατοικίας.
Ειδικότερα, λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Δευτέρας, ο 40χρονος μαζί με την 35χρονη φίλη του περίμεναν την 38χρονη έξω από το σπίτι της, στο κέντρο της Κορίνθου, μέχρι να επιστρέψει από τη δουλειά της. Οι δύο δράστες κρύφτηκαν στην είσοδο της πολυκατοικίας και μόλις η γυναίκα μπήκε μέσα, την ακινητοποίησαν, ψεκάζοντάς την με σπρέι πιπεριού και ρίχνοντάς της νέφτι στο πρόσωπο.
Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, άρχισαν να τη χτυπούν με γροθιές στο πρόσωπο και σε όλο της το σώμα, ενώ ο 40χρονος την άρπαξε από τα μαλλιά και χτυπούσε το κεφάλι της στην πόρτα του ασανσέρ.
Την ώρα που η 38χρονη βρισκόταν σχεδόν αναίσθητη στο πάτωμα, γείτονες άκουσαν τις φωνές της και βγήκαν να δουν τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή.
Νοσηλεύεται με βαριά τραύματα
Οι ένοικοι της πολυκατοικίας ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ η γυναίκα παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου νοσηλεύεται με βαριά τραύματα.
Οι αστυνομικοί του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Κορίνθου, που ανέλαβαν την υπόθεση, αξιοποιώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δύο δράστες και να τους συλλάβουν.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και οδηγήθηκαν ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακριτή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι η σχέση του με το θύμα ήταν ιδιαίτερα συγκρουσιακή και ότι με αυτή την πράξη θέλησε να την εκδικηθεί.