Breaking news

Έξοδος εκδρομέων για Πάσχα: Στο «κόκκινο» η κίνηση στην Αττική
A

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους του λεκανοπεδίου της Αττικής το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης (8 Απριλίου), καθώς κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων για τις ημέρες του Πάσχα. Ιδιαίτερα επιβαρυμένη είναι η κατάσταση στον Κηφισό, όπου καταγράφονται μεγάλες καθυστερήσεις.

Στο ρεύμα προς Λαμία, η κίνηση είναι έντονη από τον Πειραιά έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ προβλήματα σημειώνονται και στο ρεύμα προς Πειραιά, από τα Σεπόλια έως την περιοχή του Ρέντη.

Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται και σε άλλες κεντρικές αρτηρίες:

  • Στη Λεωφόρο Αθηνών, από το Παλατάκι έως τον Σκαραμαγκά
  • Στη Λεωφόρο Σχιστού, στο ρεύμα προς Σκαραμαγκά, από το ύψος του νεκροταφείου

Η εικόνα δείχνει έντονη επιβάρυνση των δρόμων που οδηγούν προς τις εξόδους της πόλης.

Μεγάλη είναι η κίνηση και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, κυρίως στο ρεύμα προς Αθήνα:

  • από τη Γλυφάδα έως τον Άλιμο
  • από τον Φλοίσβο έως την έξοδο για τον Κηφισό

Οι οδηγοί κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, αντιμετωπίζοντας καθυστερήσεις.

Δυσκολίες καταγράφονται και στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και σε τμήματα της Κηφισιάς, όπου η κίνηση είναι αυξημένη.

Παράλληλα, καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό, κυρίως στο τμήμα από τον Γέρακα έως την έξοδο προς την εθνική οδό Αθηνών–Λαμίας.

Η μαζική έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα έχει προκαλέσει έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής, με τους οδηγούς να χρειάζεται να οπλιστούν με υπομονή ενόψει των αυξημένων μετακινήσεων.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις