Breaking news

Αναστάτωση στην Κυψέλη: Έκρηξη από γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας
A
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δύο ανήλικες, ηλικίας 15 και 13 ετών, ταυτοποιήθηκαν για σειρά ληστειών στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη, καθώς αφαιρούσαν ρούχα και αξεσουάρ κυρίως από ανήλικα κορίτσια.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για απόπειρα ληστείας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμαριάς, οι δύο ανήλικες φέρονται να εμπλέκονται σε έξι περιστατικά, εκ των οποίων τα πέντε ολοκληρώθηκαν, που σημειώθηκαν το διάστημα από 3 έως 5 Απριλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, τα θύματα ήταν πέντε ανήλικες και μία ενήλικη, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος δύο γονέων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η υπόθεση πρόκειται να διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δημοφιλείς Ειδήσεις