Breaking news

panagiwtopoulos
A

Μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «ΒΙΝΥΛΙΟ» του ΣΚΑΪ, Αντώνης Κανάκης και Στάθης Παναγιωτόπουλος έπαιξαν 2 σπάνια βίντεο με την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση μέσα από μουσικές εκπομπές που παρουσίαζαν στα τέλη της δεκαετίας του 80, μετά την καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για revenge porn, ο ίδιος αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή.

Βίντεο

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, με την οποία επικροτεί την άμεση αντίδραση του Αντώνη Κανάκη να θέσει εκτός των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, μετά την καταγγελία πρώην συντρόφου του για διακίνηση πορνογραφικού υλικού στο διαδίκτυο για λόγους εκδίκησης.

Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 αναφέρει:

Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.

Δηλώσεις Αντώνη Κανάκη

Ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε κατά την έναρξή της εκπομπής: «Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ μαζί μας και δε θα ξαναείναι μαζί μας. Με ενημέρωσαν ότι στα social media υπάρχει μία καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε κάτι το οποίο δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν το άκουσα και είναι πράγματα που τα μισούμε σαν άνθρωποι».

«Αποφάσισε για λόγους που ακόμα και τώρα δεν έχω καταλάβει και δεν γνωρίζω, να δημοσιοποιήσει πορνογραφικό υλικό μίας κοπέλας και του ίδιου. Πήγαν στα δικαστήρια στην αρχή, μετά τα βρήκαν εξωδικαστικά, αλλά δεν έχουν σημασία όλα αυτά».

«Σημασία έχει το ανθρώπινο κομμάτι. Εμείς δεν πιστεύαμε ότι μπορεί να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο και ότι δεν μας το είπε. Στην πορεία, όμως, δυστυχώς όταν ασχολήθηκα για να δω τι πραγματικά συμβαίνει διαπίστωσα ότι όντως υπάρχει αυτή η ιστορία». 

«Στην αρχή ο εγκέφαλός μου χρειάστηκε ώρες για να διαχειριστεί αυτό που γίνεται. Επικοινώνησα με τον Στάθη για να του ανακοινώσω ότι διακόπτουμε τη συνεργασία μας και του εξέφρασα τη λύπη μου για αυτό που έκανε. Του εξέφρασα τη λύπη και τον θυμό μου. Έχουμε έρθει σε μία πάρα πολύ δύσκολη θέση».

«Του εξέφρασα και τον θυμό μου για το ότι δεν μπήκε καν στη διαδικασία να μας ενημερώσει, γιατί είναι κάτι που μας αφορά και έμμεσα και άμεσα. Λυπούμαστε πραγματικά για την κοπέλα. Έχουμε τεράστια λύπη και θυμό επίσης για τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργαζόμασταν όλα αυτά τα χρόνια. Δε μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη».

«Για εμάς πρώτα απ' όλα είναι ηθικό και ανθρώπινο όλο αυτό και μέσα από αυτό νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον Στάθη. Νιώθουμε πληγωμένοι και προδομένοι. Σήμερα το μάθαμε και βρεθήκαμε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Εκφράζουμε τη στήριξή μας στην κοπέλα».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις