Breaking news

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Κλινικά νεκρός 17χρονος που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου – Σύλληψη 37χρονου για πώληση αλκοόλ σε ανήλικο
A
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 17χρονου υπηκόου Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από πτώση από μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα της Παρασκευής (3/7).

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο ανήλικος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και είναι κλινικά νεκρός, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για τη διαχείριση της εξαιρετικά κρίσιμης κατάστασής του.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 05:00 σε ξενοδοχείο επί της οδού Σουρή, όταν ο 17χρονος έπεσε από μπαλκόνι του πρώτου ορόφου υπό συνθήκες που παραμένουν υπό διερεύνηση. Σύμφωνα με την Αστυνομία, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο ανήλικος να βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών πριν από την πτώση του.

Συνελήφθη υπάλληλος περιπτέρου

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 37χρονου υπαλλήλου περιπτέρου.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., ο 37χρονος φέρεται να πούλησε αλκοολούχα ποτά στον 17χρονο και σε έναν φίλο του, αφού προηγουμένως οι δύο ανήλικοι επέδειξαν πλαστό δίπλωμα οδήγησης προκειμένου να παραπλανήσουν τον υπάλληλο ως προς την ηλικία τους.

Οι κατηγορίες

Σε βάρος του 37χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα έκθεση, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά την πώληση καπνικών προϊόντων και αλκοόλ σε ανηλίκους.

Την ίδια ώρα, οι αρμόδιες Αρχές συνεχίζουν να ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η πτώση του 17χρονου, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς προηγήθηκε του τραγικού περιστατικού.

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δημοφιλείς Ειδήσεις