Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, στο ύψος της γέφυρας Δροσίνη.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό, με συνέπεια το επιβατικό όχημα να ανατραπεί στο οδόστρωμα.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άτομα, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.
Στο σημείο επιχείρησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες προχώρησαν στον καθαρισμό του οδοστρώματος, ώστε να αποκατασταθεί η ασφαλής διέλευση των οχημάτων.
Για αρκετή ώρα δύο λωρίδες κυκλοφορίας παρέμειναν κλειστές, προκαλώντας καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Πειραιά.
Μετά την ολοκλήρωση της απομάκρυνσης των οχημάτων και των εργασιών καθαρισμού του οδοστρώματος, η Τροχαία παρέδωσε εκ νέου το συγκεκριμένο τμήμα του Κηφισού στην κυκλοφορία και πλέον η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.