Breaking news

Λήξη συναγερμού στη γαλλική πρεσβεία – Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα
A
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Λήξη σήματος συναγερμού στη γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα, καθώς το απειλητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας αποδείχθηκε τελικά φάρσα.

Μετά από εξονυχιστικό έλεγχο που πραγματοποίησε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), δεν εντοπίστηκε κανένα ύποπτο αντικείμενο ή εκρηκτικός μηχανισμός στον χώρο.

Άμεση κινητοποίηση των Αρχών

Αμέσως μετά την καταγγελία, η Ελληνική Αστυνομία κινητοποιήθηκε, εφαρμόζοντας τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας γύρω από το κτίριο της γαλλικής πρεσβείας.

Ειδικό κλιμάκιο του ΤΕΕΜ πραγματοποίησε λεπτομερή έρευνα στις εγκαταστάσεις, προκειμένου να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο κινδύνου.

Ο έλεγχος ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε εύρημα που να επιβεβαιώνει την απειλή.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Ακαδημίας

Εξαιτίας του περιστατικού, η Αστυνομία είχε διακόψει προσωρινά την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ακαδημίας, προκειμένου να διευκολυνθεί η επιχείρηση ελέγχου και να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πολιτών.

Με την ολοκλήρωση των ερευνών και τη διαπίστωση ότι επρόκειτο για φάρσα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ήρθησαν και η κίνηση των οχημάτων στην περιοχή διεξάγεται πλέον κανονικά.

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δημοφιλείς Ειδήσεις