Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 25 Αυγούστου στο Κορωπί, με έναν 47χρονο οδηγό μοτοσικλέτας να χάνει τη ζωή του μετά από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Κέκροπος. Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύγκρουση παραμένουν μέχρι στιγμής υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες Αρχές.
Στο σοβαρό τροχαίο ενεπλάκησαν μία μοτοσικλέτα και ένα ΙΧ αυτοκίνητο.
Τη μοτοσικλέτα οδηγούσε ένας 47χρονος ημεδαπός, ενώ στο αυτοκίνητο επέβαιναν η 54χρονη οδηγός, υπήκοος Αλβανίας, και μία 21χρονη γυναίκα.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, τα δύο οχήματα κινούνταν σε αντίθετες κατευθύνσεις στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου. Η μοτοσικλέτα είχε κατεύθυνση προς το Σούνιο.
Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν στη διασταύρωση με την οδό Κέκροπος.
Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα ο 47χρονος οδηγός της μηχανής να τραυματιστεί σοβαρά.
Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή
Μετά το τροχαίο, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον βαριά τραυματισμένο μοτοσικλετιστή και τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας.
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τα τραύματά του αποδείχθηκαν μοιραία και ο 47χρονος υπέκυψε και κατέληξε στο νοσοκομείο.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε επίσης ελαφρά η 21χρονη συνεπιβάτιδα του ΙΧ, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.
Η 54χρονη οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη μετά το θανατηφόρο τροχαίο.
Σε εξέλιξη η έρευνα της Τροχαίας
Οι Αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν στη σύγκρουση.
Προανάκριση διενεργεί η αρμόδια υπηρεσία της Τροχαίας, η οποία συλλέγει στοιχεία και εξετάζει όλα τα δεδομένα από το σημείο του δυστυχήματος.
Στο πλαίσιο της έρευνας αναμένεται να εξεταστούν οι συνθήκες κίνησης των δύο οχημάτων, το σημείο της σύγκρουσης και κάθε άλλο διαθέσιμο στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει στην πλήρη ανασύσταση του τροχαίου.
Το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου στο Κορωπί προστίθεται στη σειρά σοβαρών τροχαίων που έχουν σημειωθεί στους δρόμους της Αττικής.