Breaking news

Κοζάνη: Νεκρό 20 μηνών βρέφος - Κατέληξε στα Επείγοντα
A
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Τραγική κατάληξη είχε ένα περιστατικό στην Κοζάνη, καθώς ένα βρέφος περίπου 20 μηνών κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο να το επαναφέρουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, η οικογένεια μετέφερε το βρέφος σε σοβαρή κατάσταση στα Επείγοντα της Παιδιατρικής του νοσοκομείου, καθώς παρουσίαζε συμπτώματα εμπυρέτου λοίμωξης.

Κάποια στιγμή, φέρεται να υπέστη σπασμούς, οι οποίοι οδήγησαν σε ανακοπή. Οι γιατροί προχώρησαν άμεσα σε προσπάθειες ανάνηψης, εφαρμόζοντας ΚΑΡΠΑ, ενώ το βρέφος διασωληνώθηκε. Η προσπάθεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, διήρκεσε περίπου μία ώρα και είκοσι λεπτά, χωρίς δυστυχώς να καταστεί δυνατή η επαναφορά του.

Το βρέφος κατέληξε, βυθίζοντας την οικογένειά του σε ανείπωτη θλίψη, ενώ αναμένεται να διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δημοφιλείς Ειδήσεις