Breaking news

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρός 29χρονος σε τροχαίο
A
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, 9 Οκτωβρίου, στη Λεωφόρο Θηβών, καθώς οι δύο επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας έχασαν τη ζωή τους. 

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, πρόκειται για έναν 28χρονο άνδρα και μία 26χρονη γυναίκα, οι οποίοι επέβαιναν στη μοτοσικλέτα όταν αυτή εξετράπη της πορείας της, κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Από την εκτροπή της μοτοσικλέτας, οι δύο επιβαίνοντες τραυματίστηκαν σοβαρά και διακομίστηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ωστόσο, και οι δύο υπέκυψαν στα τραύματά τους. 

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δημοφιλείς Ειδήσεις