Breaking news

ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
A

Παρά την κακοκαιρία και τα προβλήματα που δημιούργησε στις λειτουργίες των υπηρεσιών του δημοσίου, οι προκηρύξεις των εκπαιδευτικών για το άνοιγμα των πινάκων της Γενικής Εκπαίδευσης και τις χιλιάδες προσλήψεις αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να πάνε στο Τυπογραφείο έως την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου.

Όπως κάθε φορά οι αιτήσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών για να ενταχθούν στους πίνακες θα ξεκινήσουν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μετά την έκδοση των προκηρύξεων.

«Υπάρχουν δύο διαδικασίες που τρέχουν παράλληλα. Υπάρχουν οι διαδικασίες της Ειδικής Αγωγής στην οποία μετείχαν 80.000 άτομα, όπου βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα, βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα της 1ΕΑ και τώρα έχουμε πιάσει την 3ΕΑ τις ενστάσεις που είναι 4.000. Το παλεύουμε να διεκπεραιώσουμε γιατί τα σχολεία πρέπει να ανοίξουν τον Σεπτέμβριο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τις ενστάσεις. Τώρα το δεύτερο που τρέχει και αφορά 150.000 – 200.000 άτομα είναι για τη γενική παιδεία» επισήμανε ο κ. Παπαϊώανου.

Προσλήψεις αναπληρωτών: Αιτήσεις ΤΩΡΑ!

Το Proson.gr αναλαμβάνει κάθε χρόνο για χιλιάδες νέους αναπληρωτές την διεκπεραίωση των αιτήσεων έγκυρα και έγκαιρα. Φέτος χρειάζεται περισσότερο προσοχή καθώς για να ολοκληρωθεί η διαδικασία θα πρεπει να γίνουν τα παρακάτω τρία:

α) Δημιουργία προφίλ στο ΑΣΕΠ
β) Πραγματοποίηση αίτησης στο ΑΣΕΠ
γ) Δημιουργία φακέλου στο ΟΠΣΥΔ

Όσοι ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν έγκυρα την αίτηση τους μέσω του Proson.gr θα πρέπει να έρθουν άμεσα σε επαφή με το Proson.gr και να αποκτήσουν τις υπηρεσίες του! Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κατά την συμπλήρωση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος σημειώστε στο πεδίο που σας ρωτάει "Για ποια προκήρυξη ενδιαφέρεστε" την λέξη "ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ"

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΜΕΣΑ

To Proson.gr έχει τεράστια εμπειρία πολλών ετών στις αιτήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών! Αναλαμβάνει τα πάντα για εσάς!

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών με μόνο 12 ευρώ το μήνα (Ειδική Αγωγή, Σχολική Ψυχολογια κ.α.)

Με μόνο 75 ευρώ εγγραφή και 12 ευρώ το μήνα μπορείτε να πάρετε τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια για εκπαιδευτικούς του Πανεπιστημίου Πατρών πάνω στα κορυφαία αντικείμενα της ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), της ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) κ.α.

Διαλέξτε πάρετε μοριοδότηση με τα κορυφαιά σεμινάρια στην Ελλάδα και με τη χαμηλότερη τιμή

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις