Νέες ανακοινώσεις είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με σχολεία που αύριο, Τρίτη 20 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστά.
Η πρώτη ανακοίνωση αφορά στο κλείσιμο σχολείο λόγω προγραμματισμένης διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ δεν αποκλείεται αργότερα μέσα στην ημέρα να υπάρξουν και άλλες ενημερώσεις λόγω του ψύχους για το οποίο έχει προειδοποιήσει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).
Δήμος Θάσου
Ειδικότερα, ο Δήμος Θάσου ανακοίνωσε ότι αύριο δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα των τριών τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Θεολόγου - Ποτού (με έδρα τον οικισμό Θεολόγου) και του Νηπιαγωγείου Θεολόγου, λόγω προγραμματισμένης διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος από τις 8:00 έως τις 15:00 από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε στον Οικισμό του Θεολόγου.
Σύμφωνα με την απόφαση, η διακοπή ρεύματος σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν σήμερα και προβλέπονται για αύριο, καθιστούν επισφαλή την λειτουργία των σχολικών μονάδων.