Breaking news

Θεσσαλονίκη: Σχολικό λεωφορείο με μαθητές έπεσε σε λακκούβα (εικόνες)
A

Σοβαρή αναστάτωση σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην προέκταση Ολυμπιάδος στον Εύοσμο, όταν λεωφορείο που μετέφερε μαθητές εγκλωβίστηκε σε λακκούβα που προκλήθηκε από εργασίες αποχέτευσης, όπως αναφέρει το kordelioevosmos.gr.

Ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Ελευθέριος Αλεξανδρίδης, εξήγησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ότι η λακκούβα δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια σύνδεσης του δικτύου από συνεργείο της ΕΥΑΘ. Όπως διευκρίνισε, το σημείο είχε καλυφθεί με χαλίκι, αλλά η βροχόπτωση της προηγούμενης νύχτας το παρέσυρε και σχηματίστηκε η επικίνδυνη τρύπα.

Θεσσαλονίκη: Σχολικό λεωφορείο με μαθητές έπεσε σε λακκούβα (εικόνες)

«Συνήθως, οι εταιρείες συμπληρώνουν τα σημεία εργασίας και προχωρούν σε ασφαλτόστρωση μέσα σε τρεις ημέρες. Αυτή τη φορά, λόγω φόρτου εργασιών, δεν προλάβαιναν και εμφανίστηκε η λακκούβα», πρόσθεσε ο κ. Αλεξανδρίδης.

Η ρόδα του λεωφορείου εγκλωβίστηκε, αναγκάζοντας τα συνεργεία του Δήμου να παρέμβουν για την απελευθέρωση του οχήματος. Σύμφωνα με τον δήμαρχο, κανένα παιδί δεν τραυματίστηκε, ούτε υπήρξε ζημιά στο λεωφορείο.

Ο ίδιος τόνισε ότι η ευθύνη για την κατάσταση ανήκει στην εταιρεία αποχέτευσης και ότι μέχρι το βράδυ της προηγούμενης ημέρας το σημείο είχε κριθεί ασφαλές, καθώς ήταν καλυμμένο με κατάλληλο υλικό από την ίδια την εταιρεία.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις