Breaking news

Σχολεία: Ποια κλείνουν αύριο και γιατί
A

Η νέα σχολική χρονιά βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με τους μαθητές να διανύουν την πρώτη τους πλήρη εβδομάδα μαθημάτων. Ωστόσο, στην περιοχή του Νέου Ψυχικού η εβδομάδα αυτή θα είναι μικρότερη, καθώς την Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

Η αναστολή λειτουργίας συνδέεται με τον εορτασμό της Πολιούχου Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων της, Πίστης, Ελπίδας και Αγάπης. Πρόκειται για την καθιερωμένη θρησκευτική αργία της Δημοτικής Ενότητας Νέου Ψυχικού, η οποία τιμάται κάθε χρόνο με το επίσημο τελετουργικό.

Έτσι, οι μαθητές θα απολαύσουν μία μέρα ξεκούρασης εκτός σχολείου και θα επιστρέψουν κανονικά στα θρανία τους την Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου.

Οι γονείς έχουν ήδη ενημερωθεί με σχετική ανακοίνωση των σχολείων, όπου τονίζεται: «Την Τετάρτη 17/9 τα σχολεία της περιοχής μας θα παραμείνουν κλειστά λόγω αργίας Πολιούχου (Αγία Σοφία). Ευχαριστούμε για τη συνεργασία».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις