Breaking news

Ursula
A
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πλήρως προετοιμασμένη στην περίπτωση διακοπής των προμηθειών ρωσικού αερίου, δήλωσε σήμερα η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

«Σήμερα, μπορώ να πω ότι ακόμα και στην περίπτωση πλήρους διατάραξης της προμήθειας αερίου από τη Ρωσία, είμαστε ασφαλείς για αυτό τον χειμώνα», δήλωσε η πρόεδρος της Κομισιόν στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια.

Παράλληλα, η φον ντερ Λάιεν διατύπωσε σοβαρές κατηγορίες σε βάρος της ρωσικής εταιρίας αερίου Gazprom. «Η Gazprom σκοπίμως προσπαθεί να αποθηκεύσει και να παραδώσει όσο το δυνατόν λιγότερο ενώ οι τιμές και η ζήτηση εκτοξεύονται», είπε.

Στην ΕΕ υπάρχουν φόβοι εδώ και εβδομάδες ότι η τωρινή διαμάχη με τη Ρωσία μπορεί να οδηγήσει σε διατάραξη των προμηθειών αερίου.

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δημοφιλείς Ειδήσεις