Breaking news

Χρυσή Αυγή: Οδηγείται στη φυλακή η Ελένη Ζαρούλια
A

Ενώπιον του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών αναμένεται να παρουσιαστεί η Ελένη Ζαρούλια, προκειμένου να εκτελεστεί η ποινή κάθειρξης πέντε ετών που της επιβλήθηκε μετά την τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση, Χρυσή Αυγή.

Η πρώην βουλευτής του κόμματος και σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου παραδόθηκε το πρωί της Πέμπτης στο αστυνομικό τμήμα της Πεύκης, όπου βρίσκεται η κατοικία της.

Στη συνέχεια αναμένεται να μεταβεί στο Εφετείο Αθηνών, προκειμένου να λάβει το σχετικό φυλακιστήριο, ώστε να δρομολογηθεί η μεταγωγή της σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Πιθανή μεταγωγή στις φυλακές Θήβας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταγωγή της πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στις Φυλακές Θήβας, υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό η πρώην βουλευτής είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη έξι ετών με αναστολή. Ωστόσο, η απόφαση αυτή ανατράπηκε σε δεύτερο βαθμό από το Εφετείο, το οποίο επέβαλε τελικά ποινή κάθειρξης πέντε ετών χωρίς αναστολή για τη συμμετοχή της στην εγκληματική οργάνωση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις