Breaking news

venetis_fournos_ergasia
A

Δεκάδες νέες ευκαιρίες καριέρας προσφέρουν οι γνωστές εταιρείες Λητώ, Βενέτης και Μουστάκας για τα καταστήματα τους σε όλη την Ελλάδα. Παρακάτω θα βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις ειδικότητες και τα προσόντα που ζητά η κάθε εταιρεία. 

ΛΗΤΩ

Τα καταστήματα ΛΗΤΩ, συγκαταλέγονται στα βρεφικά πολυκαταστήματα με την πληρέστερη συλλογή βρεφικών προϊόντων, παιδικών και ειδών εγκυμοσύνης στην Ελλάδα.

Διαθέτοντας ένα μεγάλο φιλόξενο κόσμο, φτιαγμένο με φροντίδα για όσους αναζητούν αξιόπιστα κι ασφαλή προϊόντα για την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τα πρώτα πιο σημαντικά χρόνια των μωρών.

Προσφέροντας προϊόντα επιλεγμένα με γνώση κι ευθύνη, για να ικανοποιούν κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη και κάθε επιθυμία, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό είναι πάντοτε στη διάθεσή των πελατών για ξενάγηση στους χώρους κάθε είδους και εξυπηρέτηση, με γρήγορες και ολοκληρωμένες αγορές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις εργασίας μπείτε ΕΔΩ.

Βενέτης

Η εταιρία ΒΕΝΕΤΗΣ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1948, όταν στην Κηφισιά άνοιξε τις πόρτες του ο πρώτος Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ. Από τότε μέχρι σήμερα, η εταιρία διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων άρτου και ζαχαροπλαστικής, με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Δίνοντας έμφαση στην πρωτοπορία και ανακαλύπτοντας πρώτη τα μυστικά της πρόσμειξης αγνών υλικών και γεύσεων, η ΒΕΝΕΤΗΣ οδήγησε τις εξελίξεις στον κλάδο της αρτοποιίας, καθώς εισήγαγε πρώτη πληθώρα νέων προϊόντων και χάραξε τις γευστικές γραμμές στις οποίες κινείται μέχρι σήμερα η αγορά.

Σήμερα, μετά από 70 χρόνια σταθερής παρουσίας και συνεχούς ανάπτυξης, η ΒΕΝΕΤΗΣ δραστηριοποιείται σε κλειστές και ανοιχτές αγορές έχοντας αναπτύξει ένα δίκτυο 85 σημείων διάθεσης προϊόντων άρτου, γλυκισμάτων και κάθε είδους προϊόντων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και άλλων σχετικών ειδών.

Η εταιρία διατηρεί μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής στη Λυκόβρυση Αττικής συνολικού εμβαδού 14.000 τ.μ. που πληροί τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές ποιότητας και απασχολεί συνολικά -με τα καταστήματα και τις θυγατρικές της- περίπου 1.200 εργαζομένους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις εργασίας μπείτε ΕΔΩ.

Μουστάκας

Τα καταστήματα Μουστάκας ξεκίνησαν ως μια μικρή βιοτεχνία με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία παιδικών παιχνιδιών. Εμπνευστής και δημιουργός της εταιρίας είναι ο σημερινός της Πρόεδρος κύριος Γεώργιος Ν. Μουστάκας, και παράλληλα μέχρι τον Φεβρουάριο του 2011 ,Πρόεδρος του ΣΕΒΠΠΑ (Σύνδεσμος Ελλήνων Βιοτεχνών Παιχνιδιών και Παιδικών Αμαξών), ο οποίος από τα τέλη της δεκαετίας του ΄70 μέχρι το 2011, είχε διατελέσει 18 χρόνια Πρόεδρος και 6 χρόνια Γραμματέας.

Από τα πρώτα της βήματα η Εταιρία έθεσε τις αρχές και τις αξίες, πάνω στις οποίες οικοδόμησε την ανάπτυξή της: ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. Σήμερα, μετά από τρεις γενιές, τα καταστήματα Μουστάκας συνεχίζουν να αγκαλιάζουν τρυφερά το παιδί και το παιχνίδι. Συνεχίζουν να επιμένουν στην ποιότητα. Να προσφέρουν επιλεγμένα και αποκλειστικά παιχνίδια που ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες των παιδιών και των γονιών.

Στην πολύχρονη πορεία τους έχουν δει τα παιχνίδια να αλλάζουν χρόνο με τον χρόνο. Αυτό όμως που μένει πάντα ίδιο είναι τα μεγάλα, λαμπερά χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών. Και αυτή είναι και θα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή τους. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις εργασίας μπείτε ΕΔΩ.

Δημοφιλείς Ειδήσεις