Breaking news

lidl_hellas
A

Η αλυσίδα καταστημάτων της Lidl προσλαμβάνει νέο προσωπικό για τη στελέχωση μερικών εκ των φυσικών της καταστημάτων.

Συγκεκριμένα οι θέσεις εργασίας αφορούν διευθυντές και υποδιευθυντές καταστημάτων.

Οι προσλήψεις αφορούν τις περιοχές της Σύρου, Κέρκυρας, του Ίλιον, της Χαλκίδας, της Χίου και των Μεγάρων Αττικής.

Ακολουθήστε το Proson.gr και στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του εργασιακού τομέα.

Η εταιρεία πίσω από την Lidl

Η Lidl είναι γερμανική αλυσίδα εκπτωτικών καταστημάτων (discount) σούπερ μάρκετ από το Νέκαρζουλμ της Γερμανίας. Η εταιρεία έχει περισσότερα από 10.000 καταστήματα σε όλη την Ευρώπη και απασχολεί περισσότερους από 315.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο, με παρουσία και στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2017. Ανήκει στον Όμιλο Schwarz Gruppe, η οποία κατέχει τις αλυσίδες καταστημάτων Handelshof και την υπεραγορά Kaufland, οι οποίες δεν έχουν δραστηριότητα στην Ελλάδα.

Ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της Lidl σε πολλές χώρες της Ευρώπης, άλλα και στην Αμερική είναι η εταιρία Aldi (Aldi Nord/Aldi Süd), η οποία αποχώρησε από την Ελλάδα το 2010. Χαρακτηριστικές για την εταιρία είναι οι διεθνείς εβδομάδες ("Σκανδιναβικές", "Ιταλικές" κλπ ) που προσφέρουν παραδοσιακά προϊόντα από διάφορες χώρες.

Το 2017 και το 2018 βραβεύθηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης στην Ευρώπη.

Οι θέσεις εργασίας στην Lidl Hellas

 1. Βοηθός Διευθυντή-τριας Καταστήματος (μερική απασχόληση) στη Σύρο
 2. Υποδιευθυντής-τρια Καταστήματος στην Κέρκυρα
 3. Βοηθός Διευθυντή-τριας Καταστήματος (μερική απασχόληση) στο Ίλιον
 4. Υποδιευθυντής-τρια Καταστήματος στη Χαλκίδα
 5. Βοηθός Διευθυντή-τριας Καταστήματος (μερική απασχόληση) στη Χίο
 6. Βοηθός Διευθυντή-τριας Καταστήματος (μερική απασχόληση) στα Μέγαρα Αττικής

Οι αρμοδιότητες και τα προνόμια του υποδιευθυντή καταστήματος

Οι Αρμοδιότητες

 • Είναι το δεξί χέρι του/της Διευθυντή/ριας Καταστήματος και η συνεργασία τους κάνει το κατάστημα να απογειωθεί. Λείπει ο/η Διευθυντής/ρια; Κανένα άγχος! Αφού βρίσκεται εκεί ο υποδιευθυντής!
 • Όλα λειτουργούν ρολόι χάρη στον υποδιευθυντή: το κατάστημα λάμπει, τα προϊόντα  είναι φρέσκα, τα ράφια είναι γεμάτα, η εμπειρία των πελατών πάντα θετική. Δε σταματάει όμως εκεί. Ξέρει ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα και πάντα έρχεται με νέες προτάσεις!
 • Η χειρωνακτική δουλειά δεν αποτελεί πρόβλημα! Ξέρει ότι θα χρειαστεί να υποστηρίξει την ομάδα και να μεταφέρει, να κουβαλήσει ή να τακτοποιήσει εμπορεύματα, κιβώτια, παλέτες ή κούτες στις σωστές τους θέσεις.
 • Η ομάδα πετάει! Και συμβάλλει κι εσύ σ’ αυτό: είναι εκεί για να την οργανώσει, να την καθοδηγεί, να βοηθά ώστε όλα να γίνονται ευκολότερα, καλύτερα και γρηγορότερα.
 • Ξέρει ότι κρύβει μέσα του ένα επιχειρηματικό μυαλό! Ψάχνει τρόπους να κάνει το κατάστημα του καλύτερο και να κάνει την διαφορά. Και ναι, απογειώνει κάθε φορά τους δείκτες του.
 • Χρηματοοικονομική διαχείριση, δείκτες και απογραφές, δεν τον τρομάζουν και τα έχει πάντα στο μυαλό σου.

Τα Προνόμια του υποδιευθυντή στη LIDL 

 • Αρχικός μηνιαίος μικτός μισθός στα 1.350€. Το πλάνο όμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρόνια μετά, που θα φτάσει στα 1.700€ μεικτά
 • Πρόγραμμα εκπαίδευσης 7 περίπου μηνών: πριν μπει στα βαθιά, φροντίζουν να μάθει όσα χρειάζονται για να ξεκινήσει δουλειά την επόμενη μέρα Φυσικά και πληρώνεται από την πρώτη μέρα με τον μισθό της θέσης.
 • Μια δεμένη ομάδα: αυτό που ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουν για να κάνουν πράγματα μαζί. Μαθαίνουν online, μοιράζονται δώρα, γιορτάζουν, βραβεύονται τα αγαπημένα καταστήματα, φροντίζουν ο ένας τον άλλον.
 • Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Η υγεία είναι πάντα η πρώτη προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορεί να προσθέσει και την οικογένεια του εργαζόμενου.
 • Κουπόνια τροφίμων 2 φορές τον χρόνο: για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά τραπέζια.
 • Η ασφάλεια και η σιγουριά να δουλεύεις σε ένα 100% προστατευμένο περιβάλλον ακόμα και στην περίοδο της πανδημίας.

Μπορείτε να κάνετε την αίτηση σας για τη θέση του ενδιαφέροντος σας εδώ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις